Лікар розказав про єдину їжу, яку ви повинні їсти, щоб уникнути остеопорозу та покращити щільність кісткової тканини.
Про який продукт мова, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на TikTok лікаря Пітера Дінгера.
Що треба знати про остеопороз?
Понад 200 мільйонів людей у світі борються з остеопорозом, станом, який значно послаблює кістки. Останні дані Міжнародного фонду остеопорозу свідчать про те, що в усьому світі кожна третя жінка старше 50 років і кожен п’ятий чоловік колись страждатимуть від остеопоротичних переломів.
Остеопороз - це медичний стан, який послаблює кістки, роблячи їх крихкими та більш імовірними для ламання.
Він розвивається повільно протягом кількох років і часто діагностується лише тоді, коли падіння або раптовий удар спричиняє перелом (перелом) кістки.
Доктор Пітер Дінгер, відомий в мережі як drpeterdinglephd, часто дає поради щодо здоров’я своїм 138 800 підписникам.
У нещодавньому відео він наголосив на важливості включення певних продуктів у свій раціон для "нарощування щільності кісток". Так, експерт радить включати у свій раціон чорнослив.
"Чорнослив — це їжа номер один для здоров’я, ні, це не молоко, це не молочні продукти. Пробіотики та здоров’я кишківника мають вирішальне значення, але єдиний продукт, який виділяється, - це сушені сливи", - сказав лікар.
Насправді було показано, що сушені сливи не просто зупиняють остеопороз, але й повертають його назад і фактично збільшують мінеральну щільність кісток.
Редактор: Ангеліна Петльована
21-10-2024, 22:23