русский корабльнахуй
 
Здоров'я  06 листопада 2024 01:45 

Цей суп допомагає Памелі Андерсон бути у формі. Він містить безцінний для здоров’я інгредієнт

підтримай автора: оригінал
4
808
0
Памела Андерсон, найпопулярніший секс-символ 90-х і зірка культового серіалу "Рятувальники Малібу", сьогодні привертає увагу як захисниця прав тварин і пропагандистка здорового способу життя. У жовтні вона видала свою першу кулінарну книгу під назвою "Я люблю тебе. Рецепти від душі", де опублікувала рецепт надзвичайно-корисного супу.
Яка саме перша страва, допомагає зірці бути завжди у формі, розповідає Fakt.
Який суп радить Памела Андерсон
Серед представлених рецептів є й улюблений суп Памели - з додаванням надзвичайно корисної сочевиці.
"Це страва, яку всі люблять і завжди з нетерпінням чекають, коли відвідують мій дім. Мої діти просто обожнюють цей суп", - каже Памела Андерсон.
Справжнім скарбом серед бобових є сочевиця, "героїня" кулінарного рецепта Памели Андерсон.
Це один із найдавніших харчових продуктів, відомих людині, і один із найпоживніших. Його особливо цінують вегетаріанці та вегани, оскільки він є джерелом легкозасвоюваного білка та забезпечує енергією на весь день. Але це ще не все, що може запропонувати цей продукт.
Сочевиця багата залізом, калієм, фосфором і магнієм, вона забезпечує організм необхідними макроелементами, підтримуючи його правильну роботу. Вітаміни групи В, в тому числі фолієва кислота, не тільки підтримують обмінні процеси і допомагають у виробленні еритроцитів, але і впливають на вироблення гормонів щастя - серотоніну і норадреналіну.
Також вживання сочевиці цілюще впливає на травну систему і серце. Крім того, сочевиця також містить дубильні речовини, які мають протиракові властивості. А клітковина, що міститься в зернах, стабілізує рівень цукру в крові.
Це чудова новина для людей з резистентністю до інсуліну, діабетом або гіпоглікемією - сочевиця може допомогти їм збалансувати метаболізм інсуліну, забезпечуючи постійне і повільне надходження енергії в організм.
Як приготувати суп з сочевиці Памели Андерсон?
Вам потрібні такі інгредієнти:
2 стебла селери
Морква 3-4 шт.
Цибуля 1 шт.
Картопля 2-3 шт.
кабачок, нарізаний кубиками 1 склянка
Нарізані кубиками солодку картоплю 1 склянка
Часник 2 зубчики,
Зелена сочевиця 1 склянка
Червона сочевиця 1 склянка
Томатне пюре 3 ст.л
Овочевий бульйон 2 л
Кокосове молоко 1 банка
Лимонний сік
Спеції: куркума, кмин, імбир, паприка копчена, перець тощо
Розігрійте оливкову олію у великій каструлі, додайте нарізану кубиками цибулю, селеру, моркву, картоплю, гарбуз, солодку картоплю та часник.
Смажте все, періодично помішуючи близько 5 хвилин.
Додайте спеції: мелену куркуму, кмин, імбир, копчену паприку, корицю, сіль і свіжомелений перець. Перемішайте і смажте ще 2-3 хвилини. Додайте зелену сочевицю і томатне пюре і знову обсмажте 2-3 хвилини. Залийте все овочевим бульйоном, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть суп 20 хвилин.
Потім додайте червону сочевицю і варіть ще 10 хвилин. Додайте кокосове молоко і вичавлений лимонний сік. Додайте шпинат і варіть, поки листя не зів’януть (приблизно 2-3 хвилини). При необхідності приправити сіллю і перцем. Подавайте суп зі шматочком сметани й подрібненою петрушкою.
Цей матеріал призначений для загальноосвітніх цілей і його не слід використовувати для постановки медичних діагнозів чи самолікування.
Редактор: Ангеліна Петльована
6-11-2024, 01:45