Салат з тунцем – ароматна страва, яку можна дуже швидко приготувати. Попри те, що існує безліч рецептів, цей універсальний салат зазвичай характеризується легкістю та поживністю.
Щоб приготувати салат з консервованим тунцем знадобиться зовсім небагато часу, а на смак це зовсім не вплине. Простим рецептом ділиться 24 канал з посиланням на zhenskiy.
Салат з консервованим тунцем
Час: 10 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
– тунець консервований – 200 грамів
– помідори – 2 штуки
– огірки – 2 штуки
– листя салату – 50 грамів
– цибуля – 1 штука
– сіль – до смаку
– оливкова олія – 1 столова ложка
Приготування:
Свіже листя салату переберіть, відокремте один від одного і промийте кожен лист під холодною проточною водою. Викладіть чисте листя салату на рушник та дайте просохнути. Коли зайва волога піде, салатне листя порвіть руками на шматочки й викладіть їх на салатник.
Свіжі помідори промийте холодною водою й обсушіть. Наріжте помідори часточками, якщо вони великі, і четвертинки, якщо томати дрібні. Додайте порізані помідори до салату.
Свіжі огірки промийте під проточною водою, як і помідори. Обсушіть і наріжте напівкільцями. Додайте нарізані огірки в салат.
Цибулю почистьте, промийте і наріжте півкільцями. Додайте до салату.
Консервований тунець витягніть з банки, поріжте маленькими кубиками й додайте в салат.
Салат посоліть на свій смак, можна додати й інші улюблені спеції для салату. Заправте оливковою олією, злегка перемішайте і можна подавати.
Редактор: Євгеній Пірожков
2-11-2024, 02:00