Лікарі назвали перелік продуктів, які принесуть тільки шкоду, якщо їх вживати натщесерце. Також фахівець порекомендувала альтернативні рішення для швидких "перекусів".
Про це повідомляє woman24.kyiv.ua.
Практикуючий лікар-гастроентеролог з університету Нью-Йорка розповіла про деякі принципи харчування, які допоможуть зберегти здоров’я шлунку і не мати проблем з травленням в майбутньому. Ліза Генджі пояснила, що деякі продукти не варто вживати на голодний шлунок.
Так гострі і щедро приправлені спеціями продукти не варто використовувати в якості першої страви, оскільки це може стати причиною печії.
За словами дієтолога-нутриціоніста Тамари Мелтон з Академії харчування і дієтетики Атланти, фрукти не дають швидкого відчуття насичення. Цукор, який міститься в них надходить в кров повільніше через велику кількість рослинної клітковини, тому є ризик з’їсти більше необхідної норми. Експерт радить додати до такого перекусу кисломолочні продукти або горіхи, що сприятиме набуттю почуття ситості.
Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.
Редактор: Анна Семьонова
9-12-2024, 11:20