русский корабльнахуй
 
Новини  17 липня 2024 15:18 

У Чернівцях триває набір на безоплатний курс німецької мови для початківців — як долучитися?

підтримай автора: оригінал
18
605
0
Протягом 30 занять учасники курсу зможуть опанувати німецьку на початковому рівні У Чернівцях на базі освітньо-культурного та волонтерського простір Гончаренко центру триває додатковий набір на безкоштовні курси німецької мови для дорослих. Заняття будуть відбуватися щотижня, а програма розрахована на людей, які тільки починають вивчення мови. Курс стартує 24 липня.
За словами директора освітнього простору Віталія Яремчука, курс німецької мови для дорослих триватиме 4 місяців. Протягом 30 безкоштовних занять учасники курсу зможуть опанувати німецьку на початковому рівні.
«Це можливість для тих, хто завжди мріяв вивчити німецьку, але відкладав це в довгий ящик. 30 занять для базового рівня, просте пояснення складних граматичних конструкцій, багато розмовної практики — ми створили всі умови для ефективного та комфортного навчання», — діляться у просторі.
Навчати німецької чернівчан буде досвідчена викладачка Яра Каланча, а заняття будуть проходити щосереди о 15:00 та щосуботи об 11:00. Старт курсу — 30 березня. Усі випускники курсу німецької отримають сертифікати про навчання, які підтвердять опанування мови на базовому рівні.
Аби зареєструватися на курс, достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням. Набір триватиме до 23 березня, а опісля учасників повідомлять про результати відбору у Viber.