русский корабльнахуй
 
Новини  03 червня 2024 12:55 

У Чернівцях письменниця Марини Горбатюк проведе безоплатний курс української мови

підтримай автора: оригінал
18
586
0
Фото: "Шпальта"
Заняття стартують з 11 червня У Чернівцях на базі освітньо-культурного Гончаренко центру запускають новий набір на безоплатний курс української мови для дорослих. Вестиме його письменниця та PR-менеджерка «Видавництва 21» Марина Горбатюк.
Як зазначає директор простору Віталій Яремчук, заняття курсу розраховані на учасників з різним рівнем володіння українською мовою, а відбуватимуться вони із залученням методів інтерактивного навчання й елементів креативного письма.
«З початком повномасштабного вторгнення Чернівці стали прихистком для багатьох переселенців. Багато з них прагнуть покращити своє володіння українською, тому ми й створили окремий безоплатний курс. Наша мета — допомогти людям стати більш компетентними мовцями, поповнити словниковий запас та вдосконалити розмовну українську», — діляться у просторі.
Навчатиме тонкощам української мови Марина Горбатюк — магістерка української філології, випускниця ЧНУ імені Юрія Федьковича, PR-менеджерка «Видавництва 21», письменниця та модераторка книжкового клубу «Пере(ПРО)читання».
Тривалість курсу — 30 занять, а заняття стартують вже з 11 червня. Навчання проходитиме щовівторка та щоп'ятниці з 16:00 до 17:00. Для участі достатньо заповнити форму за цим посиланням до 6 червня включно.