русский корабльнахуй
 
Новини  06 серпня 2024 13:11 

У Чернівцях запустили набір на безоплатний курс французької мови для дорослих: як долучитися

підтримай автора: оригінал
13
666
0
Курс триватиме 3 місяці, всього планують провести 30 інтенсивних групових занять У Чернівцях на базі освітньо-культурного та волонтерського простір Гончаренко центру триває набір на безкоштовні курси французької мови для дорослих. Заняття будуть відбуватися щотижня, а програма розрахована на людей, які вже володіють мовою на початковому рівні. Курс стартує 12 серпня.
Як зазначають організатори, курс французької мови для дорослих триватиме 3 місяці. Всього планують 30 інтенсивних групових занять — їх проводитимуть двічі на тиждень.
«Це можливість для тих, хто вже вивчав французьку, але хоче «освіжити» знання або попрактикуватися. 30 занять для базового та середнього рівня, просте пояснення складних граматичних конструкцій, багато розмовної практики — ми створили всі умови для ефективного та комфортного навчання», — діляться у просторі.
Заняття курсу будуть проходити щопонеділка та щоп’ятниці о 17:30. Усі випускники курсу отримають сертифікати про навчання, які підтвердять опанування мови на базовому рівні.
Аби зареєструватися на курс, достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням. Набір триватиме до 9 серпня, а опісля учасників повідомлять про результати відбору у Viber.