русский корабльнахуй
 
Новини  16 вересня 2024 13:44 

«Оратор з нуля». У Чернівцях запускають безоплатний курс ораторського мистецтва від телеведучої Марина Скінтей

підтримай автора: оригінал
2
1k
0
Учасники зможуть безоплатно прокачати свої вміння публічних виступів та стануть впевненими ораторами У Чернівцях запустили безоплатний курс ораторського мистецтва для початківців. Навчання проводитиме журналістка радіостанції «Буковинська Хвиля» 100 FM Марина Скінтей. Учасники прокачають свої вміння публічних виступів та стануть впевненими ораторами. Навчання стартує 19 вересня.
Про це повідомляють організатори — освітньо-культурний та волонтерський Гончаренко центр. У команді кажуть: до участі у курсі запрошують всіх охочих чернівчан, адже навички акторської майстерності стануть у нагоді людям будь-якого віку, незалежно від професії.
«Вміння добре говорити та влучно висловлювати свою думку потрібні всім. На майстер-класі всі охочі навчаться бути більш впевненими у своїх діях перед глядачем: вони дізнаються про нюанси сценічної мови, творчого самопізнання, а також будуть практикувати свої вміння», — коментує директор простору Віталій Яремчук.
Навчатиме ораторського мистецтва Марина Скінтей — теле- та радіоведуча, журналістка, тренерка з ораторського мистецтва й публічних виступів, та заступниця директора радіостанції «Буковинська Хвиля» 100 FM. Вона поділиться своїм досвідом, розповість про секрети успішного виступу та допоможе учасникам подолати будь-які бар'єри на шляху до впевненого спілкування.
«На учасників чекають заняття з акторської майстерності, лекції та практичні заняття з ораторської майстерності, а також навчання мистецтва самопрезентації від досвідченої менторки», — додають організатори.
Програма курсу охоплює різні сфери — театральне мистецтво, риторику, переконливі жести та красномовство.
Перше заняття курсу проведуть у четвер, 19 вересня, о 17:30 у місцевому Гончаренко центрі, що на вулиці Івана Франка, 1, 2 поверх. Говоритимуть про успішну самопрезентацію в публічному виступі. Участь безоплатна — для цього достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням.