русский корабльнахуй
 
Новини  30 вересня 2024 17:08 

«Подолати страх публічних виступів». Чернівецька телеведуча Марина Скінтей проведе безоплатний майстер-клас із ораторського мистецтва

підтримай автора: оригінал
9
657
0
Програма курсу охоплює різні сфери — театральне мистецтво, риторику, переконливі жести та красномовство У Чернівцях організували серію безоплатних майстер-класів з ораторського мистецтва для початківців. Навчання проводить журналістка радіостанції «Буковинська Хвиля» 100 FM Марина Скінтей. Учасники прокачають свої вміння публічних виступів та стануть впевненими ораторами. Заняття пройде 3 жовтня. Участь безоплатна — для цього достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням.
Про це повідомляють організатори — освітньо-культурний та волонтерський Гончаренко центр. Під час заняття учасники зможуть:
  • Дізнатися, як виступати впевнено та ефективно;
  • Розвинути навички публічного мовлення;
  • Попрацювати над власними дикторськими здібностями.
  • У команді кажуть: це заняття – частина безоплатного курсу ораторського мистецтва, який діє на базі простору.
    «Ми хочемо допомогти кожному учаснику розкрити свій потенціал як оратора, навчитися ефективно спілкуватися та долати страх публічних виступів», — коментує директор простору Віталій Яремчук.
    Навчатиме ораторського мистецтва Марина Скінтей — теле- та радіоведуча, журналістка, тренерка з ораторського мистецтва й публічних виступів, та заступниця директора радіостанції «Буковинська Хвиля» 100 FM. Вона поділиться своїм досвідом, розповість про секрети успішного виступу та допоможе учасникам подолати будь-які бар'єри на шляху до впевненого спілкування.
    «На учасників чекають заняття з акторської майстерності, лекції та практичні заняття з ораторської майстерності, а також навчання мистецтва самопрезентації від досвідченої менторки», — додають організатори.
    Програма курсу охоплює різні сфери — театральне мистецтво, риторику, переконливі жести та красномовство.
    Наступне заняття курсу проведуть у четвер, 3 жовтня, о 17:30 у місцевому Гончаренко центрі, що на вулиці Івана Франка, 1, 2 поверх. Участь безоплатна — для цього достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням.