русский корабльнахуй
 
Новини  09 липня 2024 16:22 

«Оратор з нуля». Журналістка та ведуча із Чернівців Марина Скінтей проведе безоплатний тренінг з ораторського мистецтва

підтримай автора: оригінал
16
711
0
Слухачі дізнаються про роботу над собою перед виступом на сцені, як працювати з інтонацією та жестами, диханням та дикцією 11 липня у Чернівцях журналістка та заступниця директора радіостанції «Буковинська Хвиля» 100 FM Марина Скінтей проведе тренінг з ораторського мистецтва для дорослих. Участь безоплатна.
Про це повідомляють організатори — освітньо-культурний та волонтерський Гончаренко центр. У просторі кажуть: участь у тренінгу відкрита для людей будь-якого віку, адже навички публічного мовлення важливі для кожного.
«Наш захід буде особливо корисний тим, хто хоче позбутися страху сцени, дізнатися про правильну структуру виступу та способи утримання уваги аудиторії. Тренерка розповість про роботу над собою перед виступом на сцені, як працювати з інтонацією та жестами, диханням та дикцією», — діляться у просторі.
Тренеркою зустрічі буде Марина Скінтей — теле- та радіоведуча, журналістка, тренерка з ораторського мистецтва й публічних виступів, та заступниця директора радіостанції «Буковинська Хвиля» 100 FM. Вона поділиться своїм досвідом, розповість про секрети успішного виступу та допоможе учасникам подолати будь-які бар'єри на шляху до впевненого спілкування.
Захід проведуть у четвер, 11 липня о 17:30 за адресою вул. Івана Франка, 1, 2 поверх (Гончаренко центр Чернівці). Для участі достатньо заповнити форму за цим посиланням.