русский корабльнахуй
 
Новини  09 липня 2024 18:04 

Навчитися рятувати життя. У Чернівцях проведуть безоплатний тренінг з надання першої домедичної допомоги

підтримай автора: оригінал
16
675
0
Охочих навчатимуть, як діяти зважено у критичній ситуації 13 липня в Чернівцях відбудеться безкоштовний тренінг з надання першої домедичної допомоги. Усіх охочих навчатимуть, як рятувати людину в кризовій ситуації, як накладати турнікет та допомогти до приїзду «швидкої». Тренінг проводять Товариство Червоного Хреста України та чернівецький осередок громадської організації «Українські Студенти за Свободу».
Як зазначають організатори, за сучасних умов вміння надавати домедичну допомогу необхідні кожному, адже вчасна реакція може врятувати життя людині поруч.
«Вміння оперативно і ефективно надавати допомогу у разі необхідності є критично важливою навичкою для цивільних, особливо в сучасних умовах повітряних атак. Від цього залежатиме ваше життя, та життя людей поруч», — діляться організатори.
Тренінг є чудовою можливістю дізнатись, як надавати першу домедичну допомогу, накладати турнікет та подібні йому засоби, а також як діяти зважено у критичній ситуації.
«У зоні конфлікту, яка зараз поширюється на всю країну, може бути багато травматичних ситуацій, таких як поранення від вогнепальної зброї, вибухів, обвалів тощо. Знання з тактичної медицини дозволять вам ефективно реагувати на такі ситуації та зменшити ризик смертності — і дорослих, і дітей», — додають в оргагнізації «Українські Студенти за Свободу».
Тренінг з надання домедичної допомоги проведуть у суботу, 13 липня, о 16:00 за адресою вул. Головна, 41 («Резиденція Молоді»). Кількість місць обмежена, а зареєструватися можна за цим посиланням.