русский корабльнахуй
 
Україна  27 травня 2024 02:37 

У Генштабі заявили, що ставлять за мету використовувати штучний інтелект на полі бою

підтримай автора: оригінал
23
831
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
Це допоможе досягнути технологічного домінування та компенсувати чисельну перевагу противника.
Збройні Сили України ставлять за мету широке впровадження штучного інтелекту, щоб досягнути технологічного домінування на полі бою та компенсувати чисельну перевагу противника.
Про це розповів заступник Головнокомандувача ЗСУ полковник Андрій Лебеденко під час брифінгу в Медіацентрі Україна, пише Медіа агентство АСС з посиланням на УП.
«Один з основних напрямків роботи Генерального штабу – інноваційна діяльність. Розгорнута масштабна діяльність. І це не просто слова, а факти, доведені дією та результатом.
Для того, щоб сьогодні перейти від кількості безпілотних систем до новішого рівня якості, ми маємо наміри використовувати машинний зір, і замахуємося на штучний інтелект», - зазначає Андрій Лебеденко.
За його словами, українське військо широко працює з вітчизняними виробниками, з країнами-партнерами, які надають необхідні технології. «Ми працюємо над тим, щоб продукти нашого партнерства стали більш масовими, щоб був новий рівень якості. Наша мета - використання штучного інтелекту на полі бою», - сказав він.