русский корабльнахуй
 
Здоров'я  08 грудня 2024 14:08 

Лікар назвав потужну спецію проти холестерину: як її використовувати

підтримай автора: оригінал
15
68.2k
0
Високий рівень поганого холестерину — страшна загроза для артерій, а звідси й здоров’я серця. Контролювати його рівень допоможе половина чайної ложки цієї спеції на день. Її можна додавати в напої або в страви.
Лікар Ерік Берг розповів про переваги для здоров’я куркуми та пропонує корисний напій з нею. Дослідження показали, що куркумін у куркумі має властивості, аналогічні статинам, і може допомогти знизити рівень поганого холестерину.
Статини — це група лікарських речовин, які пригнічують фермент печінки, що виробляє холестерин, а також пришвидшують метаболізм поганого холестерину.
Високий рівень холестерину є відомим винуватцем низки серйозних захворювань, таких як хвороби серця, інсульти та високий кров’яний тиск.
Також доведено, що куркума (куркумін) ефективна для зменшення болю при артриті. Куркумін, активний інгредієнт куркуми, блокує запальні ферменти. У дослідженні у тих, хто вживав 2 г куркуми щодня впродовж шести тижнів, спостерігалося полегшення болю при ходьбі та підйомі сходами, а функція коліна покращилася.
Проста суміш куркуми (половина чайної ложки) з теплою водою — це не просто чудова альтернатива чаю, а й корисно для тих, хто бореться з високим рівнем холестерину. Пийте воду з куркумою вранці або перед сном. У склянку теплої води, крім куркуми, можна додати дрібку меленого чорного перцю, сік лимона, трохи меду.
Редактор: Людмила Осадчук
8-12-2024, 14:08

Схоже


29 вересня 2024 14:19 
новини Найкращі спеції до кави: лікарі назвали приправи, які омолоджують організм і знижують холестерин

08 листопада 2024 15:37 
Здоров'я Які сири їсти, щоб не підвищувати рівень холестерину

27 листопада 2024 02:00 
Здоров'я Лікар назвав корисні для серця вправи, які потрібно виконувати після 30 років

24 листопада 2024 02:00 
Здоров'я Лікар назвав суперпродукт №1 у світі з дивовижною користю

03 листопада 2024 19:02 
Здоров'я Знижує тиск та лікує застуду: ось яку спецію варто додавати у страви