русский корабльнахуй
 
Здоров'я  26 жовтня 2024 01:45 

Три секрети смачної гречаної каші: як приготувати її правильно

підтримай автора: оригінал
9
889
0
Гречана каша є хітовою стравою, якщо приготувати її за всіма правилами.
Про це пише ElegantWomen
Прокалювання крупи
Це важливий момент, про який раніше мало хто знав. Та ним майже ніхто і не користувався. Виявляється, гречана крупа стає набагато кращою, якщо її прогріти на сухій сковороді.
В процесі нагрівання крупа розкриває свої смакові властивості. Окрім того, якщо ви будете попередньо прогрівати на сковороді гречку, вона потім буде розсипчастою. На попередню підготовку перед варінням потрібно буквально 5 хвилин.
Питання посуду
Готувати можна в будь-чому, але є найкращий варіант. Виберіть для гречки каструлю з товстим дном. В цьому випадку продукт буде готуватися рівномірно, завдяки ефективному розподіленню температури.
Смакова добавка
Кашу маслом не зіпсуєш. І це в першу чергу стосується гречки. Якщо за 8 хвилин до завершення приготування покласти в кашу ще й дрібно порізану цибулину, то гарнір вийде на новий рівень. Якщо сира цибуля вас непокоїть, тоді трохи обсмажте її та заправте гарнір.
Редактор: Анастасія Апетрі
26-10-2024, 01:45