русский корабльнахуй
 
Чернівці  10 жовтня 2024 09:20 

Кардинально змінила імідж та втекла до столиці: жінку, яка в Хотині збила 7-річну дитину, взяли під варту

підтримай автора: оригінал
7
1.5k
0
Фото: Національна поліція
Жінці повідомили про підозру у вчиненні злочину. Їй загрожує до восьми років ув’язнення з позбавленням права керування.
Нагадаймо, дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала 7-річна дівчинка, трапилася 7 жовтня у Хотині. Водійка автомобіля «Renault Megane», яка наїхала на дитину, втекла з місця події. На розшук власниці транспортного засобу, 57-річної жительки Хотина, орієнтували усі наряди поліції, пише Медіа агентство АСС.
Пізно ввечері 8 жовтня у відділі комунікації поліції Чернівецької області повідомили, що буковинку, ймовірно причетну до аварії, затримали. Її розшукали в Києві. Для того, щоб уникнути відповідальності за скоєне, жінка намагалася ретельно приховати сліди вчинення злочину та кардинально змінила імідж. Зокрема, вона зупинилась у Хмельницькому та пофарбувала волосся, щоб її не могли впізнати.
Співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькі області повідомили кермувальниці про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та ч. 3 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.
Суд обрав затриманій запобіжний захід – тримання під вартою з альтернативою внесення застави 1,6 млн гривень. Досудове розслідування триває.