русский корабльнахуй
 
Новини  09 жовтня 2024 18:46 

Перефарбувала і зістригла волосся: у Хотині водійка-втікачка зімітувала ще одне ДТП, щоб приховати сліди

підтримай автора: оригінал
5
9.2k
0
Водійка втекла до Хмельницького, там кардинально змінила зовнішність, а потім поїхала до столиці
Винуватися жахливої трагедії у Хотині, намагалася уникнути відповідальності, і ретельно приховати сліди вчинення злочину та кардинально змінила імідж.
7 жовтня у Хотині 57-річна кермувальниця автомобіля «Renault Megane» наїхала на 7-річну місцеву жительку та втекла з місця ДТП, не повідомивши про це відповідні служби, залишила помирати.
Після скоєного наїзду жінка покинула територію області, поліцейські затримали її у Києві. Наразі винуватиці повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Їй загрожує до восьми років ув’язнення з позбавленням права керування.
Про це повіломляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
"У результаті проведених спеціальних поліцейських заходів і злагодженій оперативній роботі, правоохоронці встановили, що після наїзду на дитину, аби приховати сліди вчинення злочину, жінка зімітувала ще одну дорожньо-транспортну пригоду: допустила зіткнення автівки з огорожею та покинула транспортний засіб. У подальшому водійка попрямувала до Хмельницького на попутному транспорті. Там пофарбувала волосся та змінила зачіску, аби її не могли впізнати. Після зміни іміджу жінка поїхала до столиці", - повідомляють поліцейські.
Поліцейські затримали її на автовокзалі у Києві в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.
Наразі співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькі області повідомили кермувальниці про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та ч. 3 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.
За клопотанням слідчих поліції суд обрав затриманій запобіжний захід – тримання під вартою з альтернативою внесення застави 1,6 млн. гривень.
Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснює Чернівецька обласна прокуратура.
Досудове розслідування триває.