русский корабльнахуй
 
Чернівці  Вчора 13:43 

Горе-водійці, яка збила дівчинку у Хотині, призначили понад півторамільйонну заставу: де зараз жінка

підтримай автора: оригінал
1
588
0
Фото: Національна поліція
Жінці повідомили про підозру у вчиненні злочину. Попередньо їй загрожує до восьми років ув’язнення з позбавленням права керування.
Нагадаймо, дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала 7-річна дівчинка, трапилася 7 жовтня у Хотині. Водійка автомобіля «Renault Megane», яка наїхала на дитину, втекла з місця події.
На розшук власниці транспортного засобу, 57-річної жительки Хотина, тоді орієнтували усі наряди поліції і пізно ввечері 8 жовтня у відділі комунікації поліції Чернівецької області повідомили, що буковинку, причетну до аварії, затримали в Києві.
Для того, щоб уникнути відповідальності за скоєне, жінка намагалася ретельно приховати сліди вчинення злочину - вона кардинально змінила імідж. Втікаючи до столиці, вона зупинилася у Хмельницькому та пофарбувала волосся, щоб її не могли впізнати.
Згодом суд обрав затриманій запобіжний захід – тримання під вартою з альтернативою внесення застави 1,6 млн гривень.
Як повідомили Медіа агентству АСС у пресслужбі Чернівецької обласної прокуратури, станом на 17 жовтня нових деталей у справі не встановлювали. А затримана 57-річна жителька Хотина досі перебуває під вартою, тобто застава за неї не вносилася.
Досудове розслідування триває.