Якщо ви не живете у Південній Каліфорнії та не можете просто підійти та зірвати стиглий авокадо з гілки, цей лайфгак допоможе вам зробити кожен твердий авокадо з магазину стиглим за лічені хвилини.
Якщо ви не хочете чекати днями, поки авокадо "дозріє сам", його можна зробити стиглим лише за 10 хвилин у духовці, а як саме, розповіли на сторінці DaveHax.
Що робити:
Візьміть фольгу та загорніть у неї авокадо;
Покладіть його у ємність для випікання та поставте у попередньо розігріту до 93°C духовку. Тепло допоможе прискорити процес дозрівання;
Десь через 10 хвилин дістаньте авокадо та залиште його;
Зніміть фольгу та обережно розріже його навпіл. Видаліть кісточку та ви побачите, що він став досить мʼяким для споживання
Поради:
Якщо у вас занадто твердий авокадо, можливо, його доведеться залишити у духовці на трохи довший час.
Цей простий та швидкий метод дозрівання дозволить вам насолоджуватися улюбленими стиглими авокадо хоч щодня.
Редактор: Галина Олійник
24-09-2024, 21:20