русский корабльнахуй
 
Освіта  17 вересня 2024 21:58 

Стало відомо, кого обрали деканами історичного і економічного факультетів ЧНУ ім. Юрія Федьковича

підтримай автора: оригінал
4
1k
1
Фото: ЧНУ ім. Юрія Федьковича
17 вересня на факультеті історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ імені Юрія Федьковича відбулись вибори декана.
Як повідомляє сайт ЧНУ, за результатами голосування новим деканом факультету став Василь Карпо, кандидат історичних наук, доцент кафедри міжнародних відносин та суспільних комунікацій.
У своїй програмі розвитку факультету Василь Карпо наголосив на необхідності дотримання принципу прагматичного реалізму, який ґрунтується на освітніх традиціях факультету та враховує сучасні стратегічні виклики. Він підкреслив важливість командної роботи як на рівні факультету, так і на рівні кафедр, що дозволить ефективно реалізовувати плани розвитку та впроваджувати нові ініціативи в освітній та науковій діяльності.
Цього ж дня на економічному факультеті Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулися вибори декана. На цю посаду було обрано Романа Грешка, доцента кафедри фінансів і кредиту, кандидата економічних наук.
У передвиборчій програмі Роман Грешко запропонував план розвитку факультету, зокрема, його стратегія передбачає оновлення навчальних програм, активізацію наукової діяльності, а також посилення міжнародної співпраці. Він прагне підвищити якість освіти та забезпечити студентам можливості для розвитку та професійного зростання, йдеться у повідомленні.