русский корабльнахуй
 
Чернівці  16 травня 2024 17:11 

Стало відомо, коли новообраний ректор ЧНУ зможе приступити до своїх обов'язків

підтримай автора: оригінал
32
1.2k
0
Фото: МА АСС, архів
15 травня у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича тривали вибори ректора. За підсумками голосування стало відомо, що новим ректором ЧНУ стане Руслан Білоскурський, декан економічного факультету.
Як розповів кореспондентові Медіа агентства АСС Роман Петришин, чинний ректор Чернівецького національного університету, його робочий контракт завершується в середині червня.
Ймовірно до того часу у Міністерстві освіти і науки України завершать документальні процеси та оголосять про нове призначення на посаду ректора Чернівецького національного університету. Тобто приблизно за місяць вищий навчальний заклад очолить Руслан Білоскурський.
Додамо, Руслан Білоскурський - доцент кафедри економіко-математичного моделювання, доктор економічних наук, декан економічного факультету Освіта: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, спеціальності «Інформатика» (2000 р.) та «Менеджмент» (2003 р.).
Сфера наукових інтересів: моделювання еколого-економічного розвитку. Викладає курси: «Інформатика», «Інформаційний менеджмент», «Математичні методи та моделі ринкової економіки». А
Автор і співавтор понад 90 наукових та навчально-методичних праць.