русский корабльнахуй
 
Освіта  28 травня 2024 14:03 

Білоскурський готує "кадрову революцію" деканів у ЧНУ? Що відомо

підтримай автора: оригінал
19
4.9k
2
Скріншот відео С4
У Чернівецькому національному університеті ім. Юрія Федьковича планують замінити частину деканів та команду проректорів.
Про це в ефірі програми «Що коїться» на каналі С4 сказав декан економічного факультету і переможець виборів ректора ЧНУ ім. Ю. Федьковича Руслан Білоскурський.
За його словами, оновлення керівництва факультетів університету не пов’язані зі зміною ректора, а з тим, що у багатьох деканів закінчується контракт у кінці серпня.
«Закон України “Про вищу освіту” обмежує перебування декана на посаді протягом 10 років, тому буде омолодження серед деканів. Їх традиційно буде обирати трудовий колектив факультетів», – зазначив Білоскурський.
Також очікуються зміни у команді проректорів.
«Зараз ми обговорюємо певні зміни у функціоналі: що додати, що варто перерозподілити. Виходячи з таких принципів, буде визначатися команда проректорів. Хтось залишиться, хтось буде змінений, але я сподіваюся, що нам вдасться створити ту команду, яка у цей непростий час дозволить університету впевнено залишатись на тих позиціях і робити їх кращими, рухатись вперед», – додав майбутній ректор ЧНУ.