русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  17 вересня 2024 13:00 

Стало відомо, де знаходять роботу та ким працюють ветерани на Буковині

підтримай автора: оригінал
3
699
0
Понад 460 ветеранів отримали послуги служби зайнятості.
Про це повідомляє Чернівецька ОВА.
Цьогоріч 467 учасників бойових дій скористалися послугами обласної служби зайнятості, а саме: пошук роботи та сприяння у працевлаштуванні; професійна підготовка, підвищення кваліфікації; навчання за ваучером; започаткування або розвиток власної справи в межах програми "Грант для ветеранів та членів їхніх сімей" тощо.
За 8 місяців 2024 року 60 демобілізованих ветеранів знайшли нову роботу. Вони працюють на різних посадах, таких як верстатник деревообробних верстатів, охоронець, слюсар, водій та тракторист.
8 ветеранів пройшли професійне навчання і тепер працюють у ролі волочильника дроту, комірника, продавця-консультанта та інших спеціальностях.
13 учасників бойових дій отримали ваучери на перепідготовку, зокрема для професій тракториста, кухаря та магістра медицини.
21 ветеран скористався програмою "Грант для ветеранів та членів їхніх родин" на розвиток бізнесу. У Чернівецькій області завдяки цим грантам відкриваються кав'ярні, магазини, піцерії, спортивні клуби та багато іншого. Загальна сума грантів склала 8,73 млн грн!
Більше інформації щодо програми "Грант для ветеранів та членів їхніх родин" можна дізнатися за посиланням.
Редактор: Анна Семьонова
17-09-2024, 13:00