русский корабльнахуй
 
Чернівці  24 червня 2024 15:06 

Трагедія на Дністрі на Буковині: стало відомо, чи повідомили педагогу про підозру

підтримай автора: оригінал
16
3k
0
Фото: ДСНС у Чернівецькій області
Як з'ясували раніше правоохоронці, вчитель одного з навчальних закладів повів учнів 9 класу на відпочинок до води. Двоє юнаків загинули.
Нагадаймо, 12 червня у селі Рухотин на річці Дністер під час купання почали тонути 3 юнаків: одного з них очевидці змогли витягнути на берег, другого хлопця знайшли місцеві мешканці за 1,5 кілометра від місця події, проте реанімувати його не вдалось. Пошуки тіла третього школяра завершились 14 червня.
Як стало відомо, 13 червня Чернівецька обласна прокуратура розпочала розслідування неналежного виконання педагогом професійних обов’язків щодо охорони життя та здоров'я дітей, що призвело до загибелі (ч. 2 ст. 137 КК України).
У пресслужбі Чернівецької обласної прокуратури Медіа агентству АСС повідомили, що в межах розслідування зазначеного кримінального провадження зараз проводяться всі необхідні слідчі дії, спрямовані на встановлення обставин, які призвели до трагедії.
Призначено судово-медичні експертизи. Для з'ясування всіх обставин з освітнього закладу вилучено необхідні документи.
Правоохоронці працюють зі свідками та потерпілими. Проводяться допити, збір письмових пояснень та інші процесуальні дії.
Вже згодом, за результатами оцінки здобутих фактів буде прийнято рішення щодо повідомлення особі про підозру, зазначили у обласній прокуратурі.