русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  10 липня 2024 14:58 

Стало відомо, скільки переселенців на Буковині знайшли роботу від початку цього року

підтримай автора: оригінал
18
1.1k
0
З початку року на Буковині 185 внутрішньо переміщених осіб знайшли роботу.
Про це повідомили у Чернівецькому обласному центрі зайнятості.
За інформацією центру, найбільше працевлаштованих у Чернівецькому районі – 127 осіб, у Дністровському – 45, та 13 у Вижницькому районах.
У Чернівецькому районі переселенці працюють бухгалтерами, фахівцями, адміністраторами, інспекторами кредитними, графічними дизайнерами, керівниками, водіями, баристами, кухарями та лікарями.
У Дністровському районі внутрішньо переміщені особи зайняті як спеціалісти державної служби, фармацевти, волочильники дроту, гальваніки, апаратники з виробництва олії та тваринних жирів, інструктори з фізкультури та музейні доглядачі.
У Вижницькому районі ВПО працюють менеджерами зі збуту, укладальниками-пакувальниками, інспекторами, обвалювальниками тушок птиці, слюсарями-ремонтниками, складальниками виробів з деревини та робітниками фермерських господарств.
Також 34 переселенці проходили професійне навчання, 12 брали участь у громадських та інших тимчасових роботах, 10 – отримали ваучери на перепідготовку або підвищення кваліфікації, а 5 отримали мікрогранти на розвиток власної справи.
Станом на 8 липня статус безробітного мають 580 внутрішньо переміщених осіб.
Редактор: Алісія Давид
10-07-2024, 14:58