русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  16 вересня 2024 14:35 

У Чернівцях оголосили підозру підприємцю-зраднику з окупованої Херсонщини

підтримай автора: оригінал
6
578
0
СБУ повідомила про підозру підприємцю-колаборанту, який обслуговує створені окупантами "структури рф" на Херсонщині.
Про це повідомляє управління СБ України в Чернівецькій області.
Служба безпеки зібрала доказову базу на мешканця Генічеська Херсонської області, який добровільно пішов на співпрацю з окупантами та надає послуги фейковим держструктурам відповідно до російського законодавства.
За даними слідства, бізнесмен, який спеціалізується на обслуговуванні та ремонті автомобілів, організував "перереєстрацію" компанії в окупаційному "управлінні федеральної податкової служби рф по Херсонській області".
Щоб завоювати прихильність рашистів, фігурант активно просував свої послуги окупаційним установам.
Серед його клієнтів були створені окупантами "прокуратура" та "мвд рф", а також місцевий "автодор".
На підставі зібраних доказів слідчі СБУ заочно повідомили колаборанту про підозру за ч. 4 ст. 111-1 (провадження господарської діяльності у взаємодії з державою-агресором, незаконними органами влади, створеними на тимчасово окупованій території, в тому числі з окупаційною адміністрацією держави-агресора) Кримінального кодексу України.
Співробітникам СБУ відоме місце перебування зловмисника. Вони вживають усіх необхідних комплексних заходів для притягнення його до відповідальності.
Досудове розслідування здійснювали слідчі Управління СБ України в Чернівецькій області за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури.
Редактор: Аліна Книжник
16-09-2024, 14:35