русский корабльнахуй
 
Новини  16 вересня 2024 21:00 

На Буковині СБУ повідомила про підозру підприємцю-колаборанту

підтримай автора: оригінал
6
292
0
Зраднику загрожує до 5 років ув’язнення Добровільно перейшов на бік окупантів: СБУ повідомила про підозру підприємцю-колаборанту, який обслуговує новостворені «структури рф» на Херсонщині.
«Бізнесмен, який спеціалізується на обслуговуванні та ремонті автомобілів, після окупації Генічеська одразу «перевзувся» і швиденько перереєструвався у так званому «управлінні федеральної податкової служби рф по Херсонській області». Щоб завоювати прихильність рашистів, фігурант активно просував свої послуги окупаційним установам. Зокрема, його клієнтами стали фейкові «прокуратура» та «мвд рф», а також місцевий «автодор», - повідомила ЛЕСЯ ФЕДОРЕНКО, речниця Управління СБУ в Чернівецькій області.
На підставі зібраних доказів слідчі СБУ заочно повідомили підприємцю про підозру у колабораційній діяльності. Йому загрожує до 5 років ув’язнення. Місце перебування зрадника відоме співробітникам Служби безпеки, котрі вживають усіх необхідних комплексних заходів для притягнення колаборанта до відповідальності.