русский корабльнахуй
 
Останні новини  12 червня 2024 11:49 

Отримав від росії нагороди та звання - у Чернівецькій області зраднику повідомили про підозру

підтримай автора: оригінал
19
-
0
У Чернівецькій області СБУ повідомила про підозру колишньому підполковнику міліції, який допомагав окупантам захоплювати Донецьк у 2014 році.
СБУ зібрала доказову базу на колишнього підполковника міліції з Макіївки (Донеччина). Він перейшов на бік окупантів і допомагав захоплювати Донецьк.
Раніше підполковник міліції працював старшим інспектором відділу ГУ МВС у Донецькій області. У липні 2014 року він звільнився і приєднався до так званої "днр".
За це колишній правоохоронець отримав посаду старшого інспектора з особливих доручень так званого "управління адміністративної служби міністерства внутрішніх справ днр". Терористи його неодноразово нагороджували за "відмінну службу".
Після незаконного приєднання тимчасово окупованої частини Донеччини до рф, зрадник отримав посаду у фейковому "мвс по днр". Це відбулося вже після початку повномасштабного вторгнення рф на територію України.
У складі бойового підрозділу "міністерства внутрішніх справ днр" зрадник брав активну участь в окупації Донецької області. За свої "подвиги" отримав від росії нагороди та звання "учасника і ветерана бойових дій".
СБУ заочно повідомила про підозру чоловіку за такими статями:
  • ч. 1 і ч.2 ст. 111 (державна зрада);
  • ч. 7 ст. 111-1 (добровільне зайняття громадянином України посади в незаконних судових або правоохоронних органах, створених на тимчасово окупованій території);
  • ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації).
  • Вживаються заходи для притягнення зрадника до відповідальності.
    Досудове розслідування здійснювали слідчі СБУ в Чернівецькій області за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури.