русский корабльнахуй
 
Новини  06 вересня 2024 13:59 

У Чернівцях затримали харківʼянина, який вкрав зі складу бас-гітару, ноутбук та перфоратор

підтримай автора: оригінал
6
392
0
Неодноразово судимому за скоєння майнових злочинів чоловікові обрали запобіжний захід – тримання під вартою Співробітники Чернівецького районного управління поліції та оперативники Управління карного розшуку ГУНП встановили особу зловмисника, який проник до складського приміщення та викрав електроінструменти і комп’ютерну техніку.
Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Під час досудового розслідування, розпочатого за фактом викрадення майна з приміщення колишнього місцевого заводу у Чернівцях, поліцейські встановили, що невідома особа пошкодила замки та проникла до складу, звідки вкрала бас-гітару, перфоратор і ноутбук.
Оперативники УКР та працівники Чернівецького райуправління поліції провели низку оперативно-розшукових заходів і за їх результатами встановили особу зловмисника, причетного до вказаного злочину. Ним виявився, неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів, 29-річний уродженець Харкова. Правоохоронці вилучили у чоловіка викрадене майно.
Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Суд задовольнив клопотання правоохоронців та обрав чоловіку запобіжний захід – тримання під вартою.
Досудове розслідування триває.