русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  19 червня 2024 14:40 

У Чернівцях правоохоронці затримали фігуранта, який вкрав сумку

підтримай автора: оригінал
22
1.4k
1
Чернівецькі поліцейські оперативно затримали чоловіка, підозрюваного у крадіжці сумки. Наразі слідчі Чернівецького районного управління поліції вже повідомили фігуранту про переконання у таємному викраденні чужого майна, скоєному в умовах військового стану. Правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу.
Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.
17 червня на спецлінію "102" надійшло повідомлення від 51-річного буковинця. Заявник надання поліцейським, що перебуваючи на автостанції у Чернівцях, невідома особа викрала його суму з грошовими та особистими документами. Вартість витрат збитків чоловіку, становить 12500 гривень.
На місці події вийшли співробітники Чернівецького районного управління поліції. Під час проведення першочергових розшукових заходів правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився, неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів, 34-річний уродженець Донецької області.
Поліцейські затримали чоловіка, причетного до вчинення крадіжки в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та вилучили в ньому викрадене майно.
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Триває досудове розслідування.
Редактор: Анна Семьонова
19-06-2024, 14:40