русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  21 червня 2024 10:40 

У Чернівцях затримали чоловіка, який носив із собою гранату

підтримай автора: оригінал
18
2.1k
2
Учора, 20 червня, у Чернівцях на вулиці Руській затримали 42-річного чоловіка, який незаконно зберігав предмет, ззовні схожий на гранату із запалом. Поліцейським вдалося запобігти непоправних наслідків та швидко вилучити небезпечний вибуховий предмет.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Поліцейські з’ясували, що чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових та наркозлочинів.
Правоохоронці затримали фігуранта у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.
Вилучений речовий доказ поліцейські направили на проведення експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.
Відомості про подію слідчі Чернівецького районного управління поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 с. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.
Наразі правоохоронці перевіряють походження вибухонебезпечного предмету та причетність буковинця до скоєння інших кримінальних правопорушень та території регіону.
Тривають слідчі дії.
Редактор: Алісія Давид
21-06-2024, 10:40