русский корабльнахуй
 
Новини  15 серпня 2024 14:22 

На Прикарпатті п'яний чоловік погрожував гранатою людям у ресторані

підтримай автора: оригінал
15
407
0
Хуліган втік, а боєприпас викинув. Його вдома затримав "КОРД"
Інцидент трапився днями в Тисмениці. Нетверезий чоловік в одному із ресторанів вчинив конфлікт з відвідувачами та погрожував застосувати гранату. Хулігана затримали, слідчі йому уже оголосили про підозру.
Про це повідомляє прес-служба поліції області.
"Повідомлення на «102» від переляканих мешканців Тисмениці надійшло близько 22:00 вечора. На місце одразу була скерована слідчо-оперативна група відділення поліції № 1 (м. Тисмениця).Правоохоронці встановили, що місцевий мешканець у нетверезому стані кричав, ображав нецензурною лайкою відвідувачів тамтешнього закладу", - йдеться у дописі.
31-річного чоловіка хуліган вдарив в обличчя, чим спричинив йому тілесне ушкодження. При цьому відкрито демонстрував предмет, зовні схожий на бойову гранату Ф-1. Невдовзі хуліган втік, а боєприпас викинув.
Поліцейські оперативно встановили особу правопорушника. Ним виявився 51-річний чоловік, раніше не судимий. Гранату зайшли неподалік від місця події.
За участі працівників вибухотехнічної служби ГУНП в Івано-Франківській області боєприпас вилучили та направили на експертизу. За силової підтримки спецпризначенців КОРД правопорушника невдовзі затримали за місцем проживання.
Слідчі оголосили правопорушнику про підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від обмеження волі до ув’язнення на строк від 3 до 7 років. Тривають слідчі дії.