русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  06 вересня 2024 14:30 

Вкрав зі складу електроінструменти і ноутбук: на Буковині судитимуть злодія

підтримай автора: оригінал
7
493
0
У Чернівцях за клопотанням правоохоронців суд арештував чоловіка підозрюваного у крадіжці
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Співробітники Чернівецького районного управління поліції та оперативники Управління карного розшуку ГУНП встановили особу зловмисника, який проник до складського приміщення та викрав електроінструменти і комп’ютерну техніку.
Під час досудового розслідування, розпочатого за фактом викрадення майна з приміщення колишнього місцевого заводу у Чернівцях, поліцейські встановили, що невідома особа пошкодила замки та проникла до складу, звідки вкрала бас-гітару, перфоратор і ноутбук.
Оперативники УКР та працівники Чернівецького райуправління поліції провели низку оперативно-розшукових заходів і за їх результатами встановили особу зловмисника, причетного до вказаного злочину. Ним виявився, неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів, 29-річний уродженець Харкова. Правоохоронці вилучили у чоловіка викрадене майно.
Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Суд задовольнив клопотання правоохоронців та обрав чоловіку запобіжний захід – тримання під вартою.
Досудове розслідування триває.
Редактор: Аліна Книжник
6-09-2024, 14:30