русский корабльнахуй
 
Україна  24 серпня 2024 23:07 

Дуда має намір просити Зеленського не добивати відступаючу армію росії - відповідь президента України його здивувала

підтримай автора: оригінал
11
1k
0
Фото: Офіс президента
Під час візиту до Києва на честь Дня незалежності України, президент Польщі Анджей Дуда пожартував, що проситиме українського президента Володимира Зеленського не добивати російських солдатів, які будуть втікати з української землі.
Про це повідомляє РБК-Україна з місця події.
Дуда підкреслив, що коли хтось нападає на когось, то він буде побитий і буде мати втрати. І той, хто не бере цього до уваги - нерозумний.
"Якщо російським військовим нарешті дозволять повернутися додому, і вони почнуть виходити з України, якщо буде так, що українське військо буде тоді атакувати, то я перший зателефоную президенту Зеленському і скажу: "Не бомбардуйте їх, вони ідуть геть". Я можу обіцяти це російським солдатам", - сказав Дуда.
Президент Зеленський відповів, що в момент цього дзвінка може бути "зайнято".
– Я позвоню Зеленскому и попрошу не добивать российских солдат, которые будут бежать из Украины.
– У меня может быть занят телефон
Ахуенен☺️ pic.twitter.com/g8D2aKfXTG
— восхищённый болгарин™ (@dedzaebal) August 24, 2024
Під час виступу Анджей Дуда також висловив сподівання, що війна Росії проти України незабаром закінчиться, і перемогу отримають "сили свободи".
"І хоча сьогодні Україна бореться з російським агресором, бореться не на життя, а на смерть за свою незалежність, я переконаний, що війна незабаром завершиться перемогою сил свободи над світом тиранії. Тоді з темряви війни, на руїнах і випалених територіях почне куватися новий світ", - сказав польский президент.