русский корабльнахуй
 
Новини  16 серпня 2024 20:00 

Уповноваженим президента з питань санкційної політики став ексрадник Єрмака

підтримай автора: оригінал
13
-
-
Радником — уповноваженим президента з питань санкційної політики став Владислав Власюк. До цього він був радником керівника Офісу президента Андрія Єрмака.
Про це йдеться в указі президента Володимира Зеленського.
Як повідомляє рух «Чесно», Власюк у 2012 році закінчив юридичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка та отримав свідоцтво адвоката.
У 2015-2016 роках він працював у структурах Національної поліції України. У 2017-2019 роках обіймав посаду гендиректора Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності Міністерства юстиції.
З 2020 року Власюк є позаштатним радником Офісу президента. Почав працювати в ОП після того, як керівником там став Андрій Єрмак. З квітня 2022 року став секретарем Міжнародної робочої групи з питань санкцій проти росії (так звана санкційна група Єрмака-Макфола), яку очолюють Єрмак та ексрадник президента США Майкл Макфол.
Власюк брав участь у низці зустрічей керівництва ОП з іноземними делегаціями. А торік в липні увійшов до наглядової ради «Сенс Банку» (раніше «Альфа-банк») після того, як він був націоналізований і перейшов у власність держави.