русский корабльнахуй
 
Скандали  19 серпня 2024 18:28 

Патрульні показали відео, як п’яний московський піп з Банчен накинувся на поліцейську, а потім йому наділи кайданки

підтримай автора: оригінал
10
2.2k
1
Чернівецькі поліцейські показали відео з нагрудних каменр, як затримували п’яного московського попа на КАМАЗі, який залишив місце ДТП та скоїв напад на патрульну.
Далі пряма мова:
Учора, близько 17-ї години, ми отримали повідомлення про порушення ПДР водієм автомобіля КамАЗ, який рухався в напрямку міста Чернівці. Попередньо, водій вантажівки допустив наїзд на електроопору та залишив місце події.
Вже за декілька хвилин ми виявили та зупинили транспортний засіб, який підпадав під орієнтування та мав характерні пошкодження. Спілкуючись з чоловіком, у нього виявили характерні ознаки алкогольного сп'яніння. Водій погодився пройти огляд на місці зупинки. Результат позитивний — 1,94 проміле.
Під час складання адміністративних матеріалів водій поводився агресивно, напав на поліцейську та намагався заволодіти її вогнепальною зброєю. Разом з колегами з місцевого підрозділу поліції, які теж прибули на місце події, ми затримали чоловіка.
Патрульну шпиталізували з діагнозом: забій м'яких тканин та струс головного мозку. Проводяться додаткові обстеження, поліцейська перебуває на стаціонарному лікуванні.
На водія склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.
Крім того, чоловіка затримали слідчі за ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК та відкрили кримінальне провадження за опір працівнику правоохоронного органу.
Як ми повідомляли, вчора, 18 серпня, посеред автотраси, яка проходить через село Молниця у Чернівецькому районі, КАМАЗ з автоцистерною врізався у придорожній стовп.
Після цього машина не спинилась, оскільки водій вирішив втікати з місця ДТП. Коли поліція його наздогнала у Герці, то з'ясувалось, що за кермом був п'яний священнослужитель, у крові якого було алкоголю у 10 разів більше допустимого, повідомила Нацполіція.
Під час затримання він бився, виривався, намагався відібрати в поліцейської зброю - тому може опинитись за ґратами на термін до двох років.
Аналіз в алкотестері "Драгер" показав десятикратне перевищення допустимого рівня алкоголю у крові: 1,94 проміле при нормі 0,2.
Піп накинувся з кулаками на поліцейську та побив її, заявили у пресслужба відомства. Крім того, під час бійки "горе-батюшка" намагався вихопити зброю, але це не вдалось — фігуранта вчасно скрутили та доправили у відділок.
Як уточнили "Телеграфу" в прес-службі ГУ Нацполіції України в Чернівецькій області, за документами (свідоцтву про реєстрацію) КаМАЗ належить жителю села Остриця.
– Вантажівка вилучена і поміщена на штрафний майданчик. Яким чином вона опинилася у користуванні священнослужителя – з’ясовується. Але зазначимо, що повідомлень про незаконне заволодіння транспортним засобом не надходило, – уточнили в прес-службі і додали, що водій на 72 години затриманий у порядку ст. 208 Кримінального кодексу України.
На священника вже складено адміністративний протокол за статтею 130 (Керування транспортними засобами у стані сп'яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Плюс до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості про подію за ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу).