русский корабльнахуй
 
Чернівці  19 серпня 2024 15:00 

Напав на поліцейську та лаявся: патрульні показали відео затримання п'яного священника на Буковині

підтримай автора: оригінал
10
1.4k
0
Нагадаймо, 18 серпня на Буковині п'яний священник вчинив ДТП та побив поліцейську. Це сталося в адміністративних межах с. Молниця.
Там після скоєння ДТП — зіткнення з дорожнім стовпом, водій вантажівки втік з місця пригоди на цьому ж транспортному засобі. Отримавши повідомлення про правопорушення для розшуку транспортного засобу та встановлення особи водія було орієнтовно наряди поліції Чернівецької області.
У Патрульній поліції Чернівецької області розповіли, що виявили та зупинили транспортний засіб, який підпадав під орієнтування та мав характерні пошкодження. Спілкуючись з водієм, який виявився священником, у нього виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Водій погодився пройти огляд на місці зупинки. Результат позитивний — 1,94 проміле, пише Медіа агентство АСС.
Під час складання адміністративних матеріалів священник поводився агресивно, напав на поліцейську та намагався заволодіти її вогнепальною зброєю. Поліцейські затримали чоловіка.
Патрульну шпиталізували з діагнозом: забій м'яких тканин та струс головного мозку. Проводяться додаткові обстеження, поліцейська перебуває на стаціонарному лікуванні.
На водія склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.
Крім того, чоловіка затримали слідчі за ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК та відкрили кримінальне провадження за опір працівнику правоохоронного органу.
Патрульні поліцейські оприлюднили відео з місця події: