русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  19 серпня 2024 15:01 

Патрульна отримала струс мозку: поліція Буковини оприлюднила відео затримання п’яного священика

підтримай автора: оригінал
12
10.9k
0
Чернівецькі поліцейські затримали нетверезого водія, який залишив місце ДТП та скоїв напад на патрульну.
Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції у Чернівецькій області.
Учора, близько 17-ї години, ми отримали повідомлення про порушення ПДР водієм автомобіля КамАЗ, який рухався в напрямку міста Чернівці. Попередньо, водій вантажівки допустив наїзд на електроопору та залишив місце події.
Вже за декілька хвилин ми виявили та зупинили транспортний засіб, який підпадав під орієнтування та мав характерні пошкодження. Спілкуючись з чоловіком, у нього виявили характерні ознаки алкогольного сп'яніння. Водій погодився пройти огляд на місці зупинки. Результат позитивний — 1,94 проміле.
Під час складання адміністративних матеріалів водій поводився агресивно, напав на поліцейську та намагався заволодіти її вогнепальною зброєю. Разом з колегами з місцевого підрозділу поліції, які теж прибули на місце події, ми затримали чоловіка.
Патрульну шпиталізували з діагнозом: забій м'яких тканин та струс головного мозку. Проводяться додаткові обстеження, поліцейська перебуває на стаціонарному лікуванні.
На водія склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.
Крім того, чоловіка затримали слідчі за ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК та відкрили кримінальне провадження за опір працівнику правоохоронного органу.
Раніше, ми повідомляли, поліцейські Буковини затримали нетверезого чоловіка, який скоїв ДТП та чинив опір правоохоронцям. Порушником-керманичем вантажівки виявився священнослужитель.
Редактор: Аліна Книжник
19-08-2024, 15:01