русский корабльнахуй
 
Останні новини  05 липня 2024 12:38 

У Чернівцях силою затримали чоловіка - омбудсман Дмитро Лубінець прокоментував

підтримай автора: оригінал
17
-
0
Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець звернувся до поліції та ДБР через відео, яке поширилось у соціальних мережах 17 червня. На відео видно, що патрульні затримали силою чоловіка в Чернівцях і повезли його в ТЦК.
Правоохоронці хотіли перевірити військово-облікові дані та "попросили" поїхати в ТЦК. Чоловік відмовився, після чого його кинули на землю і одягли кайданки, - про це повідомив Дмитро Лубінець.
Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз.
У його Telegram-дописі йдеться, що чернівчанин звернувся до омбудсмена щодо дій патрульних поліцейських. Адже, за його словами, патрульні незаконно затримали його, побили та доставили до ТЦК.
Також Лубінець поширив відео з чоловіком та чотирма патрульними, де вони запитували, коли востаннє чоловік був в ТЦК, чи має відмітку, що оновив дані від початку дії нового закону про мобілізацію.
Підписуйтесь на наш Instagram
Патруальна поліція Чернівецької області на своїй Facebook-сторінці повідомили, що 15 червня, близько 10 години, патрульні отримали повідомлення про хуліганство у Чернівцях на вулиці Вокзальній. Правоохоронці встановили обставини події та склали адмінпротоколи.
У дописі йдеться про те, що один із чоловіків не мав їх з собою документів, але через деякий час їх приніс його родич. Для уточнення даних громадянина запросили до ТЦК. Проте громадянин відмовився та сказав, щоб його затримували в іншому випадку, він відмовляється їхати. Інспектори затримали громадянина.