русский корабльнахуй
 
Чернівці  17 серпня 2024 11:51 

Брав участь у знищенні українських міст: у Чернівцях засудили бойовика «народної міліції днр»

підтримай автора: оригінал
12
733
0
У Чернівцях засудили ще одного бойовика так званої «народної міліції днр», який воює проти України на боці держави-агресорки.
Мова йде про 23-річного уродженця росії, який раніше проживав у Торецькій міській територіальній громаді та притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Про це інформує Управління СБ України в Чернівецькій області, пише Медіа агентство АСС.
За даними слідства, у 2019 році фігурант втік на тимчасово окуповану територію Донецької області та добровільно вступив до мотострілецької бригади окупаційного угруповання рф - так званої «народної міліції днр».
Після початку повномасштабного вторгнення, у складі ворожих військ брав участь у знищенні інфраструктури українських міст та вбивствах мирних мешканців. Крім того, фігурант причетний до окупації населених пунктів Донецької області.
За «старання» під час знищення української інфраструктури, зловмисник був нагороджений «відзнаками» з рук командування російських військ.
Наразі зловмисника Шевченківський суд Чернівців визнав винним за ч. 2 ст. 111 (державна зрада) та ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній організації) Кримінального кодексу України. При винесенні вироку також було враховано і не відбуте покарання за крадіжки, призначене фігуранту ще у 2017 році. Тож тепер зрадника заочно засуджено до 16 років тюрми з конфіскацією усього належного йому майна.
Співробітники СБУ проводять комплексні заходи для затримання зрадника і притягнення його до визначеної судом відповідальності.