русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  16 серпня 2024 12:57 

Знищував інфраструктуру та вбивав мирних мешканців: на Буковині заочно засудили зрадника, який обстрілював Донеччину

підтримай автора: оригінал
17
873
0
На Буковині до 16 років в'язниці засудили бойовика "днр", який обстрілював цивільні об'єкти Донеччини.
Про це повідомляє Управління СБ України в Чернівецькій області.
Шевченківський районний суд Чернівців засудив до 16 років ув'язнення бойовика так званої "днр", який брав участь в обстрілах цивільних об'єктів на Донеччині. Слідство, проведене СБУ, підтвердило його причетність до державної зради та участі в терористичній організації.
Засуджений — 23-річний уродженець Росії, який раніше проживав у Торецькій міській територіальній громаді та мав судимість за крадіжки. У 2019 році він втік на тимчасово окуповану територію Донецької області й добровільно вступив до мотострілецької бригади "народної міліції днр".
Після початку повномасштабного вторгнення Росії він активно брав участь у знищенні української інфраструктури та вбивствах мирних мешканців. За свою діяльність був нагороджений командуванням російських військ.
Суд визнав його винним за статтями про державну зраду та участь у терористичній організації. До вироку також додали невідбуте покарання за крадіжки, призначене ще у 2017 році. Бойовика заочно засуджено до 16 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Редактор: Алісія Давид
16-08-2024, 12:57