русский корабльнахуй
 
Новини  14 серпня 2024 10:30 

У Мамаївській громаді жінка прикувала ланцюгом малолітнього сина до ліжка

підтримай автора: оригінал
11
-
-
12 серпня 2024 року до служби у справах дітей Мамаївської ТГ надійшло усне повідомлення про жорстоке поводження матір’ю по відношенню до свого малолітнього сина, зокрема, мати утримувала дитину на подвір’ї прикутим ланцюгом до ніжки.
Про це повідомляє офіційна сторінка Мамаївської ОТГ.
До поліції надійшло повідомлення від старости старостинського округу про те, що багатодітна 34-річна жителька с. Глиниця, неналежно виховує своїх дітей.
За вказаною адресою негайно виїхали поліцейські офіцери громади, слідчо-оперативна група відділення поліції №2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції, ювенальні поліцейські та співробітники служби у справах дітей.
Прибувши на місце події, співробітники поліції разом із соціальними працівниками провели оцінку рівня безпеки дітей, згідно висновку якої вилучили 10-річного хлопця з сім’ї. Наразі дитину поміщено в дитяче відділення районної лікарні.
Свої злочинні діяння мати пояснила, як метод виховання, аби її малолітній син не бешкетував.
Жінка має ще четверо дітей віком 3, 4, 6 та 7 років. До прийняття фахівцями відповідного рішення, вони перебувають під наглядом бабусі та дідуся, які проживають окремо.
Слідчі відділення поліції №2 (м. Кіцмань) ЧРУП за процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 127 (Катування) Кримінального кодексу України.
Проводиться подальша перевірка. Досудове розслідування триває.