русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  15 серпня 2024 23:22 

Щоби не втікав із дому: буковинка пояснила, чому прикувала сина за ногу ланцюгом

підтримай автора: оригінал
15
1.2k
0
14 серпня Мережу збурив кричущий інцидент. У Чернівецькому районі 34-річна жінка прив’язала свого 10-річного сина ланцюгом до ноги та тримала його у дворі.
Про це повідомили в Нацполіції Чернівецької області.
"До поліції звернулася староста Старостинського округу, яка, проходячи повз подвір’я 34-річної жительки Мамаївської територіальної громади, помітила прив’язаного ланцюгом хлопчика.
За вказаною адресою негайно виїхали поліцейські офіцери громади, слідчо-оперативна група відділення поліції №2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції, ювенальні поліцейські та співробітники служби у справах дітей", – кажуть у поліції.
Поліцейські зафіксували цей злочин і вилучили дитину з родини, передавши її медичним працівникам. Інформацію про катування дитини надала староста Старостинського округу, яка помітила хлопчика на ланцюгу, коли проходила повз.
Наразі дитина перебуває в дитячій лікарні. Відомо, що мати виховує ще чотирьох синів віком 3, 4, 6 і 7 років, а 14-річна донька живе з бабусею. Всі діти зараз під наглядом родичів до рішення фахівців.
Жінка пояснила свої дії як метод виховання, щоб запобігти бешкету сина.
“Свої злочинні дії мати пояснила методом виховання, щоб її малолітній син не бешкетував і не втікав з дому. Слідчі відділення поліції №2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції за процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури відкрили кримінальне провадження за ст. 127 (катування) Кримінального кодексу України.Такий злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років”, – прокоментували у поліції для ТСН.
Як ідеться у сюжеті телеканалу Інтер, 34-річна жінка виховує шістьох дітей сама: 5 хлопців та доньку. Чоловік два роки тому помер. Односельці стали на захист багатодітної мами, кажуть, діти завжди доглянуті й нагодовані.
Редактор: Галина Олійник
15-08-2024, 23:22