русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  12 серпня 2024 11:15 

Налагодив збут наркотиків через інтернет-магазин: на Буковині судитимуть наркодилера

підтримай автора: оригінал
11
753
0
На Буковині судитимуть чоловіка, який налагодив збут психотропів через інтернет-магазин.
Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.
Прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно жителя Дністровського району за фактами незаконного придбання, перевезення, зберігання з метою збуту та збут наркотичного засобу в особливо великому розмірі (ч. 1, ч. 2, ч. 3 ст. 307
КК України).
За даними слідства, 25-річний буковинець налагодив схему одержання прибутку від незаконного обігу психотропних речовин. Для реалізації наркотичної продукції використовував у месенджері "Telegram" інтернет-магазин. Після оплати за "товар" на спеціально створений банківський рахунок, він надсилав замовлення клієнтам поштовим зв’язком.
Під час документування кримінального правопорушення зафіксовано декілька фактів збуту громадянином амфетаміну.
Крім того, встановлено, що наркодилер закуповував психотропну продукцію дистанційно – користуючись послугами доставки поштового зв’язку.
Після одержання чергової посилки з забороненими речовинами підозрюваного затримали правоохоронці. У нього вилучено понад 70 грамів синтетичного психостимулятора PVP.
Досудове розслідування здійснювали слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління боротьби з наркозлочинністю та Управління СБ України у Чернівецькій області.
Редактор: Аліна Книжник
12-08-2024, 11:15