русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  31 липня 2024 17:20 

Виявили наркотиків на мільйон гривень: на Буковині судитимуть наркодилера - фото

підтримай автора: оригінал
10
931
0
На Буковині судитимуть "наркодилера", який розповсюджував наркотичні засоби та психотропи на території регіону. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 9 до 12 років із конфіскацією майна.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua
Нагадаємо, у квітні цього року співробітники управління боротьби з наркозлочиністю ГУНП в Чернівецькій області викрили протиправну діяльність 26-річного уродженця Чернігівської області.
Чоловік незаконно придбав та зберігав наркотичні засоби з метою подальшої реалізації методом "закладок".
Під час обшуку в оселі чоловіка правоохоронці виявили різні види наркотичних засобів та психотропних речовин, пакувальні засоби, електронні ваги та інші речові докази нелегального бізнесу. Вартість вилучених наркотиків становить понад мільйон гривень.
Відповідно до проведених експертиз, "наркодилер" зберігав з метою збуту у великих розмірах особливо небезпечні психотропні речовини, обіг яких заборонено в Україні – метилметкатинон та PVP, а також психотроп, обіг якого обмежений – амфетамін.
Слідчі Чернівецького райуправління поліції завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду для розгляду.
Фігуранту інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
Процесуальне керівництво здійснювала Чернівецька окружна прокуратура.
Редактор: Галина Олійник
31-07-2024, 17:20