русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  20 липня 2024 11:21 

Заробляв 150 тисяч за місяць: на Буковині судитимуть наркоторговця

підтримай автора: оригінал
14
1.2k
0
У Чернівецькій області судитимуть чернівчанина, за виготовлення та розповсюдження наркотиків з місячним доходом у 150 тисяч гривень.
Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.
Слідчі поліції зібрали доказову базу нелегального бізнесу 42-річного жителя Чернівців, який облаштував "міні-лабораторію" з виготовлення амфетаміну у великих розмірах, з метою подальшої реалізації його на території обласного центру. За скоєне чоловіку загрожує покарання до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Протиправну діяльність 42-річного чернівчанина викрили оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в Чернівецькій області спільно з колегами з Чернівецького районного управління поліції у квітні. Правоохоронці з’ясували, що чоловік з січня по березень цього року займався виготовленням, а в подальшому продажем наркотиків на території обласного центру.
Проводячи досудове розслідування, поліцейські задокументували декілька фактів збуту зловмисником згортків із амфетаміном. Крім цього, під час проведення низки поліцейських заходів співробітники поліції виявили і вилучили у нього: знаряддя для охолодження прекурсорів і виготовлення наркотиків, колби, кислоти, прекурсори, готовий до продажу амфетамін, канабіс та інші речові докази.
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду для розгляду. Фігуранту інкримінують вчинення злочинів, передбачених:
- ч. 1, 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів);
- ч. 1 ст. 313 (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням);
- ч. 2 ст. 311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) Кримінального кодексу України.
Редактор: Анна Семьонова
20-07-2024, 11:21