русский корабльнахуй
 
Новини  12 серпня 2024 11:24 

Судитимуть буковинця, який продавав психотропи через інтернет-магазин

підтримай автора: оригінал
10
360
0
Наркодилер закуповував психотропну продукцію дистанційно – користуючись послугами поштового зв’язку Прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно жителя Дністровського району за фактами незаконного придбання, перевезення, зберігання з метою збуту та збут наркотичного засобу в особливо великому розмірі (ч. 1, ч. 2, ч. 3 ст. 307
КК України).
За даними слідства, 25-річний буковинець налагодив схему одержання прибутку від незаконного обігу психотропних речовин. Для реалізації наркотичної продукції використовував у месенджері «Telegram» інтернет-магазин. Після оплати за «товар» на спеціально створений банківський рахунок, він надсилав замовлення клієнтам поштовим зв’язком, йдеться у повідомленні Чернівецької обласної прокуратури.
Під час документування кримінального правопорушення зафіксовано декілька фактів збуту громадянином амфетаміну.
Крім того, встановлено, що наркодилер закуповував психотропну продукцію дистанційно – користуючись послугами доставки поштового зв’язку.
Після одержання чергової посилки з забороненими речовинами підозрюваного затримали правоохоронці. У нього вилучено понад 70 грамів синтетичного психостимулятора PVP.
Досудове розслідування здійснювали слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління боротьби з наркозлочинністю та Управління СБ України у Чернівецькій області.