русский корабльнахуй
 
Чернівці  09 серпня 2024 16:50 

Офіс платформи «Зроблено в Україні» запрацював у Хотині

підтримай автора: оригінал
12
820
0
Сьогодні, 9 серпня, у Хотині розпочав роботу офіс підтримки малого і мікробізнесу «Зроблено в Україні».
В офісі Всеукраїнської платформи «Зроблено в Україні» як чинні, так і майбутні підприємці зможуть отримати інформацію про урядові програми та ініціативи з підтримки бізнесу, міжнародні та регіональні програми. Фахівці офісу не лише консультують, а й надають практичну допомогу під час складання бізнес-планів та подання заявки на отримання гранту. Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на Чернівецький обласний центр зайнятості.
«У Чернівецькій області це вже другий офіс, перший офіс з квітня працює у Чернівцях, наступного тижня відкриємо такий самий офіс і у Вижниці. Цим самим охопимо територіально всю область. Ми вже побачили ефективність роботи офісу. На сьогодні за консультацією звернулися майже 300 осіб, з них 28 людей подали заявки на отримання грантів, і 8 вже мають позитивні рішення та розпочали реалізацію власних бізнес-ідей», - повідомила директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.
За її словами, з початку дії програми «Власна справа» у Чернівецькій області мікрогранти отримали майже 700 осіб. Більшість з них це діючі підприємці, які розширюють бізнес, проте є чимало тих, хто відкриває новий бізнес. Це дало змогу створити майже півтори тисячі нових робочих місць.
В перший день роботи нового офісу вже надавалися консультації. Зокрема, підприємець Віктор Гуцул звернувся з питанням щодо масштабування власної справи. Він має лавандове поле у с. Білівці і має намір розширити виробництво ефірних олій, а також косметологічних та інших засобів. В офісі пояснили умови отримання мікрогранту та на які цілі його можна використати.
Офіс «Зроблено в Україні» в м. Хотин працюватиме за адресою: вул. Святопокровська, 80.
Додаткову інформацію можна отримати за номером 0 800 600 538 (безкоштовно в межах України).