русский корабльнахуй
 
Чернівці  14 серпня 2024 17:35 

Третій офіс «Зроблено в Україні» запрацював на Буковині

підтримай автора: оригінал
12
705
0
У Вижниці розпочав роботу офіс підтримки малого і мікробізнесу «Зроблено в Україні».
Це вже третій офіс, який відкрили у Чернівецькій області, повідомляє Чернівецький обласний центр зайнятості, пише Медіа агентство АСС.
Тут можна дізнатися про низку урядових ініціатив, зокрема, це – грантові програми «Власна справа» та «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей», які супроводжує служба зайнятості, компенсаційні програми для роботодавців, серед яких за облаштування робочих місць працевлаштованих людей з інвалідністю, за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та інші.
«Послугами офісу «Зроблено в Україні» в Чернівецькій області скористалися понад 300 людей. Більшість цікавляться грантами на власну справу, зокрема, 28 людей подали заяви і 9 вже мають позитивні рішення. Також 12 працедавців звернулися до фахівців офісу, щоб отримати компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб», - розповіла директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.
Офіс «Зроблено в Україні» працює на базі Вижницької філії Чернівецького обласного центру зайнятості за адресою: м.Вижниця, вул. Українська, 94-А.