русский корабльнахуй
 
Новини  14 серпня 2024 20:03 

У Вижниці запрацював офіс підтримки малого і мікробізнесу «Зроблено в Україні»

підтримай автора: оригінал
14
482
0
На Буковині працює вже три офіси «Зроблено в Україні» – м. Чернівці, м. Хотин та м. Вижниця У Вижниці розпочав роботу офіс підтримки малого і мікробізнесу «Зроблено в Україні». Це вже третій офіс, який відкрили у Чернівецькій області, повідомили в ОВА.
Тут можна дізнатися про низку урядових ініціатив, зокрема, це – грантові програми «Власна справа» та «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей», які супроводжує служба зайнятості, компенсаційні програми для роботодавців, серед яких за облаштування робочих місць працевлаштованих людей з інвалідністю, за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та інші.
Відкриття відбулося за участі представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. До офісу завітали і підприємці, які скористалися грантовими програмами. Вони поділилися своїм досвідом роботи та проблемами, зокрема потребами у кваліфікованих працівниках.
Під час зустрічі йшлося також про міжнародні та регіональні програми підтримки бізнесу і про низку державних програм, які допомагають підприємництву розвиватися, зокрема: гранти на переробку/дрони, на сад, на теплицю, «Доступні кредити 5-7-9», програма єОселя та компенсація 25% витрат на закупівлю сільгосптехніки українського виробництва.
Офіс працює на базі Вижницької філії Чернівецького обласного центру зайнятості за адресою: м.Вижниця, вул. Українська, 94-А.
Довідково: офіси «Зроблено в Україні» – це складова політики Уряду з підтримки українських виробників. Вони є платформою для сприяння розвитку вітчизняного бізнесу та підвищення конкурентоспроможності українських товарів на ринках.
У Чернівецькій області працює 3 офіси «Зроблено в Україні» – м. Чернівці, м. Хотин та м. Вижниця. Для зручності вся контактна інформація зібрана тут https://is.gd/H1Eeg5.