русский корабльнахуй
 
Останні новини  06 серпня 2024 11:42 

Відзавтра у Чернівцях повністю перекривають вулицю Руську

підтримай автора: оригінал
12
-
0
7 серпня у Чернівцях повністю закривають на капітальний ремонт вулицю Руську. Водіїв просять враховувати це при плануванні своїх маршрутів.
Відзавтра і аж до 1 жовтня буде перекрита вулиця Руська. Робитимуть капітальний ремонт на ділянці від вулиці Зеленої до Січових Стрільців. Тому там рух буде повністю обмежений.
Міська рада Чернівців просить водіїв врахувати цей момент при плануванні своїх маршрутів.
Також Чернівецьке тролейбусне управління попереджає, що тролейбуси №2 замінять шістьма автобусами з інтервалом руху 12 хвилин. Об’їзду в обох напрямках буде через вулицю Кишинівську. Автобуси курсуватимуть по маршруту до зуп. Кишинівська, далі по вул. Січових Стрільців, вул. Кишинівська, вул. Зелена та продовжать свій рух по маршруту.
Тролейбуси №4 замінять двома автобусами, які будуть курсувати згідно з діючою схемою тролейбусного маршруту №4. Об’їзд в обох напрямках буде через вулиці Кишинівську та Зелену.
Про відновлення руху транспорту за звичайною схемою руху повідомлять додатково. Розклад транспорту можна відстежувати за посиланням. Також можна онлайн відстежувати рух транспорту.
Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз
Нагадаємо, днями міський голова Роман Клічук розповів, що там мінятимуть комунікації прямо по центру дороги, тому іншого варіанту, крім як повністю перекрити цю ділянку, немає.
Також раніше планували ремонтувати ділянку від Вулиці Сагайдачного до Січових Стрільців за 36 млн грн. Але потім виявилося, що у 2019 році вже капітально ремонтували частину цієї ділянки, а саме проміжок від вулиці Сагайдачного до Шевченка. Вартість робот була близько 36 млн грн. Тому проєктно-кошторисну документацію по даному об’єкту скоригували, і вирішили ремонтували проміжок від вулиці Зеленої до Січових Стрільців.